Tere tulemast! Meie blogist leiate kirjutisi raamatutest ja autoritest, lugejatele ja lugejatelt.

August 8, 2012

Ottoline läheb kooli


Septembris lähevad lapsed kooli. Sel sügisel teevad sama väike Ottoline ja tema truu karvane sõber härra Monroe – nad asuvad õppima Teistmoodi Talentide Kooli. Kuid Ottoline on mures — vahest tal polegi erilist talenti. Härra Munroe muretseb pigem kurja kummituse pärast, kes väidetavalt öösiti kooli koridorides ringi liigub. Kas Ottoline avastab oma varjatud ande ja kas neil kahel õnnestub kummituse saladus paljastada?


Chris Riddell on tunnustatud Inglise lasteraamatute autor ja illustraator. Ottoline’i raamatud on toonud talle hulga autasusid, sealhulgas Nestlé Kuldmedali. 


Autori eelmise raamatu “Ottoline ja Kollane Kass” kohta kirjutab Blogistaja nõnda: "Raamatus peitunud loo lihtsus oli kätketud niivõrd põnevasse ja kaunisse vormi, et see haaras mind, kui absoluutselt mitte selle raamatu adressaati, täielikult endasse. Kõik viimse detailini lihvitud illustratsioonid täiendasid teksti imehästi. Mingi hetk tekkis tunne, et tahaks raamatu ära süüa. See tundus kuidagi nii peen ja õhuline ja maitsev…"

Head nautimist!

2 comments:

  1. Kas Ottoline sarjale võib ka järge oodata? Tütar väga ootab uut raamatut...

    ReplyDelete
  2. Tere!
    Aitäh küsimast! Chris Riddell on juba kirjutanud järgmise raamatu OTTOLINE AT SEA. Loodame selle järgmisel aastal ka eesti keeles välja anda.
    Heade soovidega,
    Draakon&Kuu

    ReplyDelete